Barça
Esports Barça 08/03/2012

El Barça accepta la rectificació de la Cope per les acusacions de dopatge

Toni Freixa explica que el club blaugrana accepta l'assentiment de l'emissora i destinarà els 200.000 euros a La Marató, contra la pobresa i l'exclusió social

à. G.
1 min

BarcelonaDesprés de la reunió de la Junta Directiva del Barça d'aquest dimecres, Toni Freixa, secretari i portaveu del club, ha tornat a comparèixer aquest dijous en roda de premsa per explicar que l'entitat accepta la rectificació de la Cope per les acusacions de dopatge.

"La pretensió principal de la demanda contra la Cope era que es reconegués una intromissió. L'emissora ho va reconèixer a la seva pàgina web. Ara teníem dues opcions: continuar el procediment únicament per parlar de diners o admetre l'assentiment i decidir què fer amb els diners. Això és el que hem fet. Destinarem els 200.000 euros a La Marató, contra la pobresa i l'exclusió social", ha explicat Toni Freixa.

Segons el portaveu, "la Junta entén que la Cope ha admès que havia mentit i que si haguessin continuat amb el procediment, només es parlaria de diners".

Freixa també ha explicat que el Barça presentarà aquest dijous un recurs d'apel·lació al Comitè d'Apel·lació per la vermella a Gerard Piqué. "Defensarem el nostre jugador perquè la seva actitud sempre ha estat impecable. Entenem que no pot prosperar, aquesta denúncia, per la raó que constituiria un greuge comparatiu per altres declaracions en altres episodis semblants", ha apuntat Freixa.

stats