Barça
Esports Barça 26/03/2012

El Barça obre aquest divendres el procés per sol·licitar entrades per a la final de la Copa del Rei

El sorteig entre tots els socis del club blaugrana que demanin una localitat es realitzarà el dimarts 10 d'abril (10 hores)

Ara
1 min

BarcelonaAquest divendres a les 10 hores el Barça posarà en marxa a través del lloc web oficial del club el procés de sol·licitud de localitats per a la final de la Copa del Rei a Madrid contra l'Athletic Club (25 de maig, a les 22 hores). Aquest procés, que és exclusiu per als socis, estarà obert fins al 4 d'abril a les 19 hores.

En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dimarts 10 d'abril (10 hores) se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits, en un acte públic a les instal·lacions del club. Els dies 10, 11 i 12 d'abril, el club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades i n'efectuarà el cobrament.

El preu de les entrades per a la final de la Copa del Rei a Madrid davant l'Athletic Club serà a partir dels 60 euros. En el cas de peticions conjuntes, només caldrà facilitar les dades d'una targeta bancària, a la qual es carregarà l'import total de la reserva prèvia. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Sobre una capacitat total del Vicente Calderón de 50.000 localitats, tal com s'ha concretat en la reunió d'avui a Madrid, cada club finalista disposarà de 20.000 entrades, mentre que la resta estaran en mans de la Federació Espanyola (RFEF). Com és habitual, el 85% de les entrades disponibles per a aquesta final (17.000 entrades) es repartiran entre els socis (13.600 entrades) i les penyes (3.400 entrades). El 15% restant (3.000 entrades) seran per a compromisos esportius i institucionals del club i per a patrocinadors.

stats