Barça
Esports Barça 14/08/2012

Thiago s'entrena al marge en una sessió 'en família' del Barça pels compromisos de seleccions

Sense onze internacionals, Tito Vilanova només ha comptat amb deu jugadors del primer equip, a més de Tell, Sergi Roberto i Bañuz del filial

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça ha tornat a la feina aquest dimarts per preparar la primera jornada de Lliga, però ho ha fet 'en família' pels compromisos de seleccions. Sense onze internacionals, Tito Vilanova només ha comptat amb deu efectius del primer equip: Xavi, Villa, Pinto, Jordi Alba, Adriano, Dos Santos, Montoya, Fontàs, Bartra i Puyol, que s'ha reincorporat al grup després de perdre's el partit a Bucarest per una sobrecàrrega a la cuixa dreta. Completaven la plantilla els jugadors del filial Tello, Sergi Roberto i el porter Bañuz.

Thiago Alcántara s'ha entrenat al marge i ha fet treball específic. Cal recordar que Thiago va finalitzar la temporada passada amb un edema al terç distal de la tíbia dreta provocat per un traumatisme directe.

Amb tot, l'equip ha començat a preparar el debut a la Lliga davant la Reial Societat, diumenge al Camp Nou, i es tornarà a entrenar aquest dimecres al matí, encara sense els internacionals.

stats