Barça
Esports Barça 13/05/2012

Andoni Zubizarreta: "Volem mantenir el llegat de Pep Guardiola"

El director esportiu del Barça ha assegurat a Esport3 que el club intentarà seguir la línia que l'entrenador ha marcat

Ara
1 min
Zubizarreta saluda Guardiola, davant la mirada de Rosell DAVID RAMOS / GETTY

BarcelonaAndoni Zubizarreta, director esportiu del Barça, ha assegurat al programa 'Hat Trick Barça' (Esport3) que "estem intentat mantenir el llegat de Pep Guardiola. Intentarem seguir la línia que ens ha marcat".

"No són ningú per contestar Joan Laporta, però hem fet tot el possible perquè Pep continués com a entrenador", ha reiterat Andoni Zubizarreta, que no s'ha plantejat la seva sortida amb el tècnic. "En una de les converses li vaig fer broma a Guardiola i li vaig dir si volia agafar un equip juvenil que quedava lliure", ha dit.

"No vaig entendre les declaracions de Karanka", ha explicat el director esportiu. "El reconeixement a algú que ha fet una feina excepcional és bàsic", ha opinat.

Segons Zubizarreta, "ara hem de veure com ens reorganitzem, entendre bé com és Tito, a qui compararan constantment amb Guardiola. Hem de mirar les coses com són i no com volem que siguin".

"Lobera com a tècnic ajudant? Fins al dia 28 no analitzarem totes les opcions. Buscarem coses que li ajudin a l'entrenador a fer millor la seva feina", ha recordat Zubizarreta, que encara no sap de quants diners disposarà per fitxar.

Zubizarreta ha recordat que "el que Pep va dir en la roda de premsa de l'altre dia és que la confirmació de que Tito seria el seu substitut la va tenir divendres. Des de dimecres fins a divendres van existir moltes converses. La confirmació de Tito va arribar divendres, després es va reunir la junta directiva i després ho vam anunciar en roda de premsa".

stats