Barça
Esports Barça 09/02/2012

Andoni Zubizarreta: "Guardiola sap el que és bo per al Barça i això ens deixa tranquils"

El director esportiu del Barça analitza l'actualitat del club i la renovació de l'entrenador al 'Tu Diràs' de RAC1

Ara
1 min
Andoni Zubizarreta, amb Dani Senabre i Sònia Gelmà

BarcelonaDani Senabre ha entrevistat aquest dijous Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça, al 'Tu Diràs' de RAC1. "Quan tingui un SMS de Pep Guardiola confirmant que renova, us avisaré. El que li passa ara pel cap ara és l'Osasuna. Nosaltres li donem el temps que necessiti. La simptomatologia és favorable, però no tinc una preocupació. Guardiola sap el que és bo per al Barça i això ens deixa tranquils", ha assegurat el mandatari basc.

Respecte a un possible recanvi a la banqueta, Zubizarreta ha reconegut que la seva feina "és estar una passa per davant del que li pugui estar passant a l'equip, tenir-ho tot planificat. Això vol dir que hi ha una llista de possibles substituts? No".

Zubizarreta també ha explicat que el Barça no té previst recuperar Oriol Romeu el proper estiu i que Jonathan dos Santos, Montoya, Bartra i Muniesa pujaran al primer equip la propera temporada. "Aquest estiu no donarem moltes portades", ha assegurat el director esportiu del Barça.

Zubizarreta no té preferències per jugar la final de la Copa del Rei a cap seu en concret: "No tinc opinió. L'organitzador, que és la Federació, és qui ha de decidir".

Segons el director esportiu, "hi ha un respecte al Barça i al seu estil de joc. L'Athletic Club també té una forma d'entendre el futbol que el fa gran. A San Mamés mai deixarien la gespa alta o la deixarien sense regar. Cadascú competeix amb el que té i això fa gran el futbol".

stats