Pilota d'Or
Esports Barça 14/01/2011

Errors en el recompte de vots de la Pilota d'Or: 14 punts de Xabi Alonso havien de ser per Xavi

Segons Ona FM i Rac1, alguns seleccionadors i capitans que van votar per Xavi, han vist com el seu vot era comptabilitzat pel jugador del Reial Madrid

Redacció
1 min
Iniesta, Messi i Xavi, durant la roda de premsa.

BarcelonaSegons han destapat Ona FM i Rac1, com a mínim 14 dels punts que va rebre Xabi Alonso per la Pilota d'Or, en realitat haurien d'haver sigut per a Xavi Hernández. Un simple error tipogràfic (per no pensar malament) ha fet variar almenys el sentit del vot de dos capitans (Guatemala i Zambia) i quatre seleccionadors (Burkina Faso, Cuba, Xipre i Mèxic).

Els seleccionadors de Burkina Faso, Xipre i Cuba també han reconegut a la segona edició de La Graderia d'ONA FM que van votar a Xavi Hernández enlloc de Xabi Alonso per la Pilota d'Or. Això s'uneix al capità de la selecció de Zàmbia, Chris Katongo, que ha reconegut en la segona edició de La Graderia que va votar a Messi, Xavi i Iniesta, per aquest ordre però que la FIFA va comptabilitzar el seu vot per Xabi Alonso, Andrés Iniesta i Carles Puyol en aquest ordre. El mateix va succeïr amb el seleccionador de Mèxic, José Manuel De la Torre que també va votar al de Terrassa, però el seu vot va anar a parar al migcampista blanc. I Rac 1 ha parlat amb el capità de Guatemala, que sorprès, ha afirmat que ell va votar per Xavi i no per Xabi Alonso.

A banda, el seleccionador argentí Sergio Batista que ha reconegut que els seus vots van ser per a Xavi, Iniesta i Forlán, però que en el seu cas mai van arribar a comptabilitzar-se.

stats