Esports Barça 24/04/2011

Escribà també trenca la Copa del Rei

Els Barça-Madrid són protagonistes de les mones

Redacció
1 min
La Copa trencada a la mona d'Escribà / @Sergi_M

BarcelonaLa pastisseria Escribà de Barcelona ha volgut emular el madridista Sergio Ramos i també ha trencat la Copa del Rei. Tal com es pot veure a la imatge, sota les cames del jugador del Madrid, Cristiano Ronaldo, hi apareix una copa trencada. És un detall que s'ha incorporat a la mona de més de 80 quilos de xocolata que hi ha en aquest establiment. El pastisser Christian Escribà explicava que la mona és variable: "És la primera vegada que faig una Mona que anirà canviant depenent dels resultats que es produeixin". A més, a causa de la derrota a la Copa, el somriure inicial del jugador blaugrana es va modificar per una cara trista i una llàgrima.

La mona presenta Messi i Cristiano amb el mateix aspecte i postura sobre un terreny de joc també fet de xocolata, malgrat que hi ha matisos que indiquen els colors futbolístics del pastisser.

Aquesta mona gegant ha costat una setmana de feina a l'obrador d'aquesta pastisseria. I és que els clàssics entre Barça i Madrid són els protagonistes de les mones de Pasqua d'enguany. La Mona estarà exposada fins a l'últim partit entre el Barça i el Madrid, la tornada de la semifinals de la Lliga de Campions.

stats