ESPANYOL-BARÇA
Esports Barça 17/12/2010

Guardiola i Pochettino, símbols del gran derbi

Els entrenadors del RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, i del FC Barcelona, Pep Guardiola, s’han fet la tradicional fotografia prèvia al derbi

Redacció
1 min
Pep Guardiola i Mauricio Pochettino.

BarcelonaEls entrenadors del RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, i del FC Barcelona, Pep Guardiola, en una trobada distesa, s’han fet la tradicional fotografia de tècnics prèvia al derbi entre blaugranes i blanc-i-blaus a Cornellà-El Prat.


A les 14.15 hores d’aquest divendres, Pep Guardiola i Mauricio Pochettino han protagonitzat la fotografia de germanor entre tècnics. L’estadi blanc-i-blau ha estat escenari d’aquesta trobada, en què ha destacat el gran clima entre els dos entrenadors.


Envoltats d’una gran expectació mediàtica, ambdós tècnics han trepitjat la gespa de Cornellà-El Prat, no sense abans saludar-se i xerrar una estona allunyats de tots els flaixos. Un cop damunt del terreny de joc, Guardiola i Pochettino han posat per a la tradicional fotografia amb les respectives samarretes de Barça i Espanyol i s’han desitjat sort mútuament.

La trobada ha finalitzat amb una encaixada de mans entre els dos entrenadors davant un dels derbis catalans més igualats dels últims anys. I és que mentre que el Barça lidera la classificació a la Lliga, l’Espanyol és quart i no ha deixat escapar cap punt del seu camp.

stats