Barça
Esports Barça 13/08/2012

Èxode blaugrana abans de l'inici de la Lliga

Fins a 11 blaugranes estan convocats amb les seleccions respectives per als amistosos d'aquest 15 d'agost. La resta de l'equip descansa aquest dilluns i torna als entrenaments dimarts

Ara
2 min
Messi durant l'entrenament amb la selecció argentina

BarcelonaFins a onze futbolistes del Barça abandonaran aquesta setmana la disciplina de Tito Vilanova per incorporar-se amb les seleccions respectives per als amistosos d'aquest 15 d'agost. Abans que Tito Vilanova faci el seu debut oficial com a tècnic del FC Barcelona en Lliga davant la Reial Societat –serà el diumenge 19 a les 21 h–, el preparador de Bellcaire d'Empordà veu com gran part de la plantilla marxa per disputar partits internacionals.

Messi i Mascherano, a Frankfurt

La selecció argentina d'Alejandro Sabella disputarà un amistós davant Alemanya a la ciutat de Frankfurt. L''albiceleste', amb Messi i Mascherano, jugarà davant el combinat dirigit per Joachim Löw aquest dimecres 15 d'agost a les 20.45 h.

Alves, el més matiner

La selecció brasilera dirigida per Mano Menezes no reposa després de penjar-se la medalla de plata en els Jocs Olímpics de Londres. La 'canarinha' viatja a Estocolm per enfrontar-se a Suècia en el mític Estadi Rasunda, abans que aquest sigui ensorrat. Dani Alves jugarà a les 20 hores el 15 d'agost en un camp on va fer història Pelé.

Sis barcelonistes a Puerto Rico

Respecte a l'Eurocopa, Vicente del Bosque no ha citat els culers Xavi i Jordi Alba per a l'amistós contra Puerto Rico del 15 d'agost, però sí que formen part de la llista Valdés, Piqué, Sergio Busquets, Iniesta, Pedro i Cesc. Aquests sis blaugranes viatjaran cap a la ciutat porto-riquenya de San Juan per disputar un compromís amistós a les 22.30 h (15 d'agost).

Afellay, amb Louis van Gaal

La primera convocatòria de l'extècnic blaugrana en la seva segona etapa al capdavant de la selecció holandesa comptarà amb la presència d'Ibrahim Afellay. L''oranje' s'enfrontarà a les 20.45 h a Bèlgica a Brussel·les (15 d'agost).

Alexis, a Nova York

El seleccionador xilè Claudio Borghi compta amb Alexis Sánchez per al compromís amistós davant Equador, que es disputarà a Nova York. Serà l'últim matx amb representació blaugrana, i es disputarà el 16 d'agost a les 02.00 h.

stats