FUTBOL SALA
Esports Barça 21/05/2011

L'estratègia porta el Barça Alusport a disputar les semifinals (4-2)

Els catalans superen el Triman Navarra, actuals subcampions, després de remuntat un 0-1 inicial en els primers minuts. El rival del Barça serà el guanyador del Lobelle Santiago-Manacor

David R. Jover
Lin ha estat un dels jugadors importants

BarcelonaL'objectiu de sentenciar al Palau s'ha aconseguit. El Barça Alusport no ha patit en excés per carregar-se el Triman Navarra en un partit marcat pels dos gols d'estratègia que ha aconseguit l'equip de Marc Carmona, que d'aquesta manera iguala el millor registre de la història del club arribant a les semifinals.

El partit ha començat amb el 0-1 de Rafa Usín als dos minuts de partit. Però el gol en contra ha estat un estímul i una gran jugada d Javi Eseverri.e Lin l'ha convertit en gol Fernandao, que en els darrers partits està mostrant una gran efectivitat. Era l'1-1 al 4' de partit.

Només quatre minuts després Ari Santos, en una jugada de pissarra, ha fet el 2-1, però en un vist i no vist el Triman Navarra ha empatat mitjançant un penal transformat per Javi Eseverri. Amb el 2-2 s'ha arribat al descans.

A la represa el Barça ha estat força superior als navarresos i en la segona jugada d'estratègia de la nit, Saad ha engaltat un fort xut des de la frontal i ha anotat el 3-2 que ha donat tranquil·litat als blaugrana. Aleshores el partit ha baixat de revolucions i no ha estat fins el 35' de partit quan Torras ha sentenciat amb el 4-2 definitiu que situa el Barça a les semifinals. El rival dels catalans serà el guanyador de l'eliminatòria entre el Lobelle de Santiago i el Fisiomedia Manacor.

El Pozo, eliminat

I és que la sorpresa dels quarts de final ha estat l'adéu de l'actual campió de Lliga, El Pozo Múrcia a mans del Benicarló als penals. Els castellonencs tornen a semifinals quatre anys després.