Barça
Esports Barça 20/07/2012

Faus: "Des del punt de vista financer, no ens podem gastar més de 40 milions en fitxatges per segon any seguit"

El vicepresident esportiu del Barça no veu viable pagar 40 milions per Javi Martínez, després que l'any passat superessin el pressupost amb Cesc i Alexis

Albert Solé
1 min
Javi Martínez en roda de premsa / AFP

BarcelonaAmb els números a la mà, el fitxatge de Javi Martínez per 40 milions no seria viable aquesta temporada després d'haver incorporat ja Jordi Alba per 14 milions.

Segons el pla estratègic del Barça, cada temporada la direcció esportiva té 40 milions per fitxar (per a tot el club). L'estiu passat van superar aquesta xifra amb Cesc i Alexis, per aquest motiu, el vicepresident econòmic, Javier Faus, no veu viable tornar a superar els 40 milions pressupostats per a aquest estiu amb Jordi Alba i Javi Martínez.

"Des del punt de vista financer, cada any no es pot superar els 40 milions per temporada", però ha afegit: "Si volem fer-ho, es pot fer, però s'hauria de canviar el pla estratègic del club".

"El Barça no serà sostenible o menys per fitxar per 25 milions o per 30, el que importa és la línia que ha marcat la directiva, i nosaltres pensem a llarg termini, no ens deixarem endur pel curt termini", ha dit Faus.

stats