BARÇA
Esports Barça 30/11/2010

Rosell es compromet a pagar 750.000 euros a la Catalana però no posa data

Segons el president del Barça, les circumstàncies econòmiques que travessa en l'actualitat el club han frenat el pagament d'aquesta subvenció

Redacció
1 min
La FCF ha rebut a la seva seu la nova directiva del Barça.

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha comunicat aquesta tarda als directius de la Federació Catalana de Futbol (FCF) que l'entitat blaugrana té el propòsit de pagar el contracte de 750.000 euros que té pendent de satisfer, encara que no ha posat data a l'abonament.

La Federació Catalana de Futbol ha donat aquesta tarda la benvinguda a la seva seu a la nova directiva del FC Barcelona, encapçalada per Sandro Rosell, que ha estat acompanyat dels directius Josep M. Bartomeu, Carles Vilarrubí, Jordi Cardoner, Antoni Freixa, Pilar Guinovat, Susana Monje, Eduard Coll, Jordi Moix, Jordi Mestre, Josep Ramon Vidal-Abraça, Jordi Monés i Joan Bladé.

L'acte de recepció del president de la Catalana, Jordi Casals, tenia una doble motivació; la de donar la benvinguda a la nova junta blaugrana, que va sorgir de les eleccions a la presidència del juny passat, i tractar el contracte que va subscriure la federació amb la junta de Joan Laporta, poc abans que aquest deixés el club. Les circumstàncies econòmiques i el fet que el Barcelona, segons Rosell, estigui posant encara ordre i estructurant els comptes del club, han frenat el pagament d'aquesta subvenció de 750.000 euros, que la Catalana espera amb candeletes.

Segons el president blaugrana, el Barcelona complirà el contracte, però no ha marcat cap termini ni tampoc si quan satisfaci quantitats ho farà de forma completa, donant a entendre que els pagaments que deixi pendents els acumularà per lliurar-los en un futur, quan l'economia del club barcelonista sigui més satisfactòria.

stats