Wembley 2011
Esports Barça 29/05/2011

Ferguson: "Ningú no ens havia clavat una pallissa com aquesta"

L'entrenador, amb 25 anys d'experiència a la banqueta del United, ha afirmat que el Barça "és el millor equip que ha conegut" i que "es mereixen la victòria"

Efe
1 min
Guardiola i Ferguson / REUTERS

LondresSir Alex Ferguson, tècnic del Manchester, ha reconegut que ningú no havia clavat "una pallissa com aquesta" al seu equip, en referir-se a la derrota que ha encaixat aquesta nit davant del Barcelona a la final de la Lliga de Campions a Wembley (3-1).

"Ens hem preparat i hem jugat el què hem pogut. Ens hi hem acostat, però amb els seus passis et deixen atònits", ha admès l'escocès en la roda de premsa posterior a la derrota dels 'red devils'.

Si bé Ferguson sabia a què s'enfrontava amb el Barça, esperava que, incloent en el seu onze titular "algú com Wayne Rooney", el seu equip pogués "fer alguna cosa millor a la segona meitat, però no ha estat així".

Però l'entrenador, amb 25 anys d'experiència a la banqueta del United, ha afirmat que el Barcelona és el millor equip que ha conegut. "En els meus temps, diria que sí. És el millor que hem conegut, ho sap tothom i ho accepto", ha dit. "Ningú no ens havia clavat una pallissa com aquesta i es mereixen la victòria", ha afirmat.

No obstant això, ha assegurat que "els grans equips tenen cicles". "El cicle en el qual estan ells és el millor, el que durarà aquest cicle és difícil de dir, però estan gaudint el moment", ha afegit.

"En la temporada que ve millorarem encara més, no ens consola dir que som subcampions", ha afegit.

"Avui ens hem acostat al nostre joc habitual, però no hem dominat prou el centre del camp per vèncer-los. És així de clar", ha conclòs.

stats