FUTBOL SALA / UEFA FUTSAL CUP
Esports Barça 17/11/2011

Fernandão: “Si entrem a la pista pensant que ja hem guanyat, acabarem perdent”

El Barça Alusport debuta aquest dijous contra el Chrudim (20:45h) a la Elite Round de la Futsal Cup en una fase que es disputa al Palau. Els homes de Marc Carmona busquen un lloc a la Final Four

David R. Jover
2 min
Fernandao després d'intentar la rematada davant de Rafa

BarcelonaFernando Maciel Gonçalves 'Fernandão' (São Paulo, 1980) és un dels jugadors més decisius del Barça Alusport. 'Fer', com és conegut entre companys i amics, té l'honor d'haver estat el primer jugador blaugrana en marcar a la UEFA Futsal Cup, competició en la que el conjunt català ha debutat aquesta temporada.

Aquesta nit, a partir de les 20:45 hores, el Barça es veurà les cares contra el campió de la República Txeca, l'Era Pack Chrudim. El conjunt txec, que s'ha reforçat darrerament amb diversos jugadors brasilers per plantar cara en aquesta segona fase, serà la primera prova de foc per als blaugrana, que tenen com a objectiu aconseguir la primera plaça i plantar-se a la Final Four.

Fernandão, però, no se'n refia. "Qualsevol equip que ha arribat aquí vol dir que alguna cosa té. Ells són un molt bon equip, amb brasilers de qualitat i no ho posaran fàcil", comenta l'hispanobrasiler. A més, no s'oblida d'advertir sobre un fet que pot passar factura. "El partit més difícil no serà el del diumenge contra l'Araz, és el d'avui contra el Chrudim. I després el de demà contra l'Eindhoven. Si pensem en el darrer partit podem perdre un partit i diumenge potser ja no tenim opcions de classificar-nos per a la Final Four", sentencia el '6' blaugrana.

Un dels aspectes importants de cara als tres partits -aquest dijous, divendres i diumenge- és el públic del Palau. "Espero veure un Palau Blaugrana com el de la final de Lliga. En tot cas que ens ajudin i puguin gaudir, perquè per a nosaltres jugar la Champions a casa és un somni que anys enrere no imaginàvem", diu un Fernandão que creu que el Barça "és favorit", però sense donar res per fet. "Si entrem a la pista pensant que ja hem guanyat, acabarem perdent". El camí cap a la Final Four passa pel Palau Blaugrana.

Calendari de partits:

Dijous, 17 de novembre

Araz Maxçivan - Eindhoven (18:30 hores)

FC Barcelona - Chrudim (20:45 hores)

Divendres, 18 de novembre

Araz Maxçivan - Chrudim (18:45 hores)

FC Barcelona - Eindhoven (21 hores)

Diumenge, 20 de novembre

FC Barcelona - Araz Maxçivan (17:00 hores)

Eindhoven - Chrudim (19:15 hores)

*Tots els partits es disputen al Palau Blaugrana de Barcelona

stats