FUTBOL SALA
Esports Barça 17/04/2011

Fernandao lidera el Barça Alusport contra el Benicarló (2-0)

A falta de dues jornades el Barça Alusport té a tocar ser el primer classificat de la Lliga Regular i, aconseguir, el factor pista a favor en totes les eliminatòries del 'Play-off'

David Jover
1 min
Fernandao xuta davant l'oposició de Vadillo

BarcelonaNo ha estat un partit gens fàcil. El Benicarló és un equip incòmode i que històricament sempre ha posat en problemes al Barça Alusport. Però l'actual líder sap patir i aquesta tarda ha tornat a demostrar que està en forma en aquesta recta final de Lliga.

El primer temps dels blaugranes ha estat bo, però sense poder materialitzar les ocasions de les que ha disposat. El públic que s'ha apropat al Palau ha hagut d'esperar fins a l'inici de la segona meitat per veure els dos únics gols del matx. El primer ha estat de Fernandao després d'una jugada individual que ha resolt amb un fort xut sec que ha superat a Gus.

El segon gol ha arribat dos minuts més tard, al 23', quan Fernandao ha donat una gran passada a Javi Rodríguez que tan sols ha hagut de definir davant el porter. Amb el 2-0 la tranquil·litat ha estat absoluta i el marcador no s'ha mogut tot i les ocasions que tots dos equips han tingut.

Amb aquest triomf el Barça Alusport segueix líder amb 64 punts, tres més que ElPozo Múrcia, que en té 61. Per altra banda, qui no deixarà de patir fins el final és el Marfil Santa Coloma, que ahir va perdre a la pista del Playas de Castelló per 3-1. Els colomencs estan situats a la tretzena plaça, només un punt per sobre del descens directe a Divisió de Plata.

stats