Esports Barça 03/03/2012

Fernando Alonso, seguidor de l'Oviedo i del Madrid, a la llotja del Camp Nou amb xandall i gorra

El pilot de F-1, que participa en els entrenaments de pretemporada al Circuit de Catalunya, veu el Barça-Sporting des de la llotja del Camp Nou

Ara
1 min
Alonso, amb gorra i xandall a la llotja del Camp Nou

BarcelonaEl pilot de Fórmula 1 Fernando Alonso ha presenciat el partit entre el Barça i l'Sporting de Gijón des de la llotja del Camp Nou. El fet és curiós perquè Fernando Alonso s'ha declarat sempre seguidor del Madrid i de l'Oviedo, justament els dos rivals dels equips que aquest dissabte juguen al Camp Nou.

"M'agrada el futbol i tinc l'oportunitat de venir-lo a veure. Vaig néixer a Oviedo i sóc de l'Oviedo i una miqueta més del Madrid, però això no treu que l'espectacle del futbol sigui grandiós", ha dit Alonso quan ha entrat al Camp Nou.

Alonso, a més, s'ha assegut a la llotja vestit amb xandall i gorra, quan les normes del Barça diuen que els homes que s'asseuen a la llotja han d'anar amb americana. De fet, als jugadors del Barça que no estan convocats, el club els obliga a anar amb americana si veuen el partit des de la llotja al costat de la resta de convidats, personalitats i directius.

Segons han dit a 'La transmissió d'en Puyal' de Catalunya Ràdio, el Barça els ha dit que ha fet una excepció amb el pilot asturià.

El partit contra el València al Camp Nou també va tenir un altre convidat relacionat amb la Fórmula 1. Llavors va ser l'actual campió del món, Sebastian Vettel, qui va veure la golejada dels de Guardiola contra els valencians.

stats