Barça
Esports Barça 12/07/2011

Ferrusola creu que seria "horrorós" que la marca Espanya patrocinés el Barça

La dona de l'expresident Jordi Pujol ha assegurat a Catalunya Ràdio que Espanya ja en té prou "amb els toros i les manolas"

Redacció
1 min

BarcelonaMarta Ferrusola ha respost unes declaracions de dilluns del secretari d'estat de Turisme, Joan Mesquida, en què suggeria que el Barça podria ser un bon reclam per explotar la marca Espanya. La dona de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha assegurat que això seria "horrorós", i ha afegit que "on vas a parar, si [els espanyols] ja tenen els toros i les manolas".

En declaracions a Catalunya Ràdio, l'exprimera dama de Catalunya ha afegit que ella només veu el Barça "relacionat amb Catalunya", i que la resta li "sobra". A més, ha deixat un encàrrec per al govern espanyol, ja que ha dit que abans de pensar en patrocinar el Barça, Espanya hauria de pagar-li el que li deu a Catalunya, en al·lusió al dèficit fiscal català.

Ferrusola ha comentat que "hi ha diners profitosos i n'hi ha que no ho són". Això sí, ha avalat, en canvi, el patrocini de Qatar Foundation perquè significa uns ingressos importants pel club, als quals creu que no pot renunciar.

stats