BARÇA
Esports Barça 25/04/2011

Figo: "Crec que el Barça juga el millor futbol del moment”

El portuguès creu que la semifinal de Lliga de Campions entre Barça i Madrid "passarà a la història del futbol". Sobre Mourinho, Figo diu que és un "entrenador molt exitós" i preveu que “seguirà tenint èxit”

Redacció
2 min
El portuguès Luis Figo / GETTY IMAGES

BarcelonaEl futbolista portuguès Luis Figo, exjugador tant del Barça com del Madrid entre altres, i actual ambaixador de l'Inter de Milà, creu que “el Barça juga el millor futbol del moment”. Dos dies abans del duel de semifinals de la Lliga de Campions d'Europa que enfrontarà madridistes i barcelonistes, Figo ha afirmat que l'eliminatòria "passarà a la història del futbol". Figo va jugar al Reial Madrid en el precedent de les semifinals que van disputar tots dos equips a la Lliga de Campions del 2002, que va suposar l'accés del conjunt madrileny a la final de Glasgow que va conquerir davant el Bayer Leverkusen.

"Tots dos equips arriben a les semifinals a un gran nivell. En la meva opinió són els dos millors equips del món en aquest moment", afirma Figo en unes declaracions a la web de la UEFA. "Aquests són partits que sempre es recorden. Es juguen cada any però són recordats per la història que hi ha darrere d'ells. Hi ha una gran rivalitat entre ells, per tema futbolístic i també social. Per això hi ha tanta rivalitat”, explica el portugués. “Però és important assenyalar que només és un partit de futbol i la gent ho ha de veure així. L'equip que sigui més fort aquest dia serà el guanyador", apunta Figo.

El Barça


Sobre el Barça, Figo creu que l'equip de Guardiola “té una filosofia molt definida i els seus jugadors, que compten amb unes aptituds increïbles, saben jugar junts". “Ara mateix el conjunt blaugrana compta amb futbolistes que juguen de forma fantàstica junts i saben com adaptar-se al sistema. Per aquest motiu costa tant guanyar-los", explica el portuguès.

Mourinho

I del seu compatriota José Mourinho, actual tècnic del Reial Madrid i que la passada campanya va coincidir amb ell a l'Inter de Milà, Figo diu que és un "entrenador molt exitós". "Els seus equips fan les coses bé per la manera com els fa jugar. Mourinho ha aconseguit una gran quantitat de victòries jugant d'una forma determinada i considero que seguirà tenint èxit", afegeix Figo.

stats