Barça
Esports Barça 27/10/2011

La Fundació Messi signa acords per formar metges argentins a Barcelona

La col·laboració permet que professionals argentins de l'Hospital Víctor J. Vilela de Rosario i de l'Hospital Dr. Garrahan de Buenos Aires puguin realitzar estades formatives

Efe
1 min

BarcelonaLa Fundació Leo Messi ha signat convenis per formar pediatres de l'Argentina a tres hospitals barcelonins (Vall d'Hebron, Sant Joan de Déu i Germans Trias), considerats referents internacionals en aquest camp.

Segons un comunicat difós pels tres hospitals i la fundació del jugador barcelonista, la col·laboració permet que professionals argentins de l'Hospital Víctor J. Vilela de Rosario i de l'Hospital Dr. Garrahan de Buenos Aires puguin realitzar estades formatives en els tres hospitals.

Els metges argentins es formaran com a especialistes en oncologia, hematologia pediàtrica i altres subespecialitats pediàtriques en els tres centres barcelonins esmentats.

Messi, en el mateix comunicat, ha recordat que la seva fundació té com a principal objectiu "ajudar els nens més necessitats en l'àmbit de l'educació i el tractament de malalties".

"Ja que a Barcelona existeixen tres centres hospitalaris de primer nivell en el tractament de malalties infantils, no podíem desaprofitar l'oportunitat d'estendre i compartir el seu coneixement amb el d'altres països, com l'Argentina", ha dit.

stats