JUNTA DIRECTIVA
Esports Barça 06/02/2012

El Barça es reuneix amb la Fundació Grup Set per treballar a favor de la dona

Sandro Rosell i la directiva Pilar Guinovart s'han reunit amb representants de la Fundació Grup Set per treballar conjuntament en una iniciativa a favor de la dona que es portarà a terme aquest 2012

Ara
1 min
Sandro Rosell, amb Pilar Guinovart i representants de la Fundació Grup Set

BarcelonaPilar Guinovart, membre del grup Edelmira Calvetó, que es va constituir al Club per reivindicar i potenciar el paper de la dona barcelonista, s'han reunit amb Rosell i representants de la Fundació Grup Set. El Grup Set que presideix Adela Subirana es va crear el 1987 per a donar visibilitat, responsabilitat i credibilitat a empresàries i professionals. A través del diàleg i la creació de vincles, aquesta Fundació desenvolupa projectes tant per al país com per a la ciutat, projectes que contribueixen a una millor i més eficaç col·laboració entre les administracions, les institucions i la societat civil.

El grup Edelmira Calvetó, que porta el nom de la primera sòcia del Club, està liderat per les directives Susana Monje, Pilar Guinovart i les patrones de la Fundació del FC Barcelona Lola Bou, Rosa María Lleal i Marta Rodríguez de Llauder. El 5 de març passat va impulsar un acte de record d'Edelmira Calvetó i de reivindicació de la dona barcelonista, amb una llotja del Camp Nou integrament ocupada per dones, que va ser tot un èxit.

stats