BARÇA
Esports Barça 16/12/2010

La Penya Blaugrana de Gais i Lesbianes, preocupada per l'acord del Barça amb la Fundació Qatar

La penya mostra la seva preocupació perquè la Fundació Qatar "prové d’un país on no es respecten els drets humans del col·lectiu de gais i lesbianes"

Redacció
1 min

BarcelonaEls integrants de la Penya Blaugrana de Gais i Lesbianes han mostrat en un comunicat a la seva web la seva preocupació pel fet que la Fundació Qatar, amb qui el Barça ha signat un acord per lluir publicitat a la seva samarreta, "prové d'un país on no es respecten els drets humans dels gais i lesbianes".

Segons la penya, "el president Sandro Rosell va afirmar recentment en roda de premsa que 'A Qatar s'hi viu molt bé'. Nosaltres afirmem que els gais i les lesbianes de Qatar no viuen tan bé, ja que la homosexualitat és il·legal en aquest país".

Per tot això, els responsables de la Penya Blaugrana de Gais i Lesbianes han enviat una carta al president del Barça, Sandro Rosell, "demanant-li que reconsideri aquesta decisió alhora que demanem a la Junta Directiva del Club que una decisió com aquesta ha de ser consensuada i aprobada per tots els socis". La penya reconeix que, si la majoria de socis accepta l'acord, ells acataran la decisió "tot convidant al Barça a demostrar un clar suport per millorar la situació de gais i lesbianes en aquest país".

stats