FUTBOL
Esports Barça 30/05/2011

Khedira: "Al Reial Madrid no li falta gaire per assolir el nivell del Barça"

L'internacional alemany, en una entrevista a la revista 'Kicker', diu que el Barça va ser el just guanyador de la Lliga de Campions, però sosté que els blancs no haurien perdut el primer partit de les semifinals de la competició europea si Pepe no hagués sigut expulsat

Efe
1 min
Sami Khedira, durant un entrenament amb la seva selecció estatal.

BerlínL'internacional alemany Sami Khedira sosté que al seu equip, el Reial Madrid, no li falta gaire per assolir el nivell que té actualment el Barça, al qual ell descriu com just guanyador de la Lliga de Campions.

"Tothom està d'acord que el Barça va guanyar justament la Lliga de Campions. Però a nosaltres no ens falta gaire per assolir el nivell del Barça", ha assenyalat Khedira en una entrevista que publica la revista Kicker.

Khedira, d'altra banda, fa un balanç positiu de la temporada, tant en l'aspecte personal com en el col·lectiu, tot i que no van aconseguir tots els objectius amb el Reial Madrid. L'internacional lamenta haver-se lesionat just a la final de la Copa del Rei, quan, segons diu, tant ell com l'equip havien aconseguit el seu millor moment.

"Haver sigut arrencat d'aquest alt nivell i no poder seguir ajudant va ser el més trist d'una temporada que en realitat va ser molt positiva", ha declarat Khedira.

Pel que fa a la semifinal de la Lliga de Campions, en què el Madrid va caure eliminat davant el Barça, Khedira s'ha mostrat convençut que l'equip blanc no hauria perdut el primer dels dos partits si Pepe no hagués sigut expulsat. "A la Lliga de Campions vam perdre per una targeta vermella que a la meva manera de veure va ser injusta. Si haguéssim jugat onze contra onze no hauríem perdut el partit", opina Khedira.

A la Lliga, Khedira sosté que el Madrid va perdre el duel a distància contra el Barça deixant punts en partits a domicili davant equips presumptament petits.

stats