FUTBOL SALA
Esports Barça 16/10/2011

Fernandâo salva un punt pel Barça Alusport (5-5)

ElPozo Múrcia ha jugat un gran partit i al minut trenta vencia per 2-4, però el Barça ha tret la rauxa i ha pogut fins i tot emportar-se els tres punts

David R. Jover
Fernandao després d'intentar la rematada davant de Rafa

BarcelonaEl Barça Alusport segueix invicte. Per aconseguir-ho ha hagut de patir, i molt. En el primer temps ElPozo Múrcia ha jugat molt millor que els de Carmona i han tingut més ocasions clares davant de la porteria de Cristian. I és que els homes de Duda no han tingut cap por de jugar al Palau i durant molts minuts han dominat la possessió i el tempo del partit.

A partir del minut trenta, però, i de la mà de Sergio Lozano, el Barça s'ha fet fort i s'ha cregut que és líder i que no ha de tenir por de res i de ningú. Després de veure's 2-4 al marcador, Lozano ha marcat el tercer del Barça en un doble penal i, segons després, ha fet l'empat a 4 amb un xut fort i sec. Lozano ha demostrat aquest diumenge per què està considerat un jugador 'universal'.

Quan els blaugrana s'han bolcat a l'atac ElPozo ha trenat una gran jugada i Saúl ha fet el 4-5 que semblava definitiu. Però ha aparegut Fernandao. L'instint de l'hispanobrasiler encara és molt viu i ha empatat a 5 amb un gran xut amb la cama dreta. Però no ha acabat aquí. Quan restaven deu segons ha tingut el gol de la victòria i quan en quedava un, de xilena, ha estat a punt també de marcar. L'instint i esperit guanyador de Fernandao -i els dels seus companys- ha estat a punt de capgirar la truita.