Barça
Esports Barça 24/05/2011

Milito rep l'alta mèdica i Guardiola pot disposar de tots els jugadors per la final de Wembley

L'argentí s'ha recuperat a temps del trencament al bíceps femoral de la cama esquerra i podrà estar a disposició del seu entrenador per la final de la Champions

Martí Molina
1 min
Milito ha estat un dels jugadors que s'ha exercitat a la Ciutat Esportiva.

BarcelonaGaby Milito s'ha recuperat a temps del trencament al bíceps femoral de la cama esquerra i estarà disposició del seu entrenador per la final de la Champions de Wembley. L'argentí, que inicialment s'havia de perdre el final de temporada, s'ha recuperat abans del previst ja ha participat amb normalitat a la sessió d'entrenament que han fet els seus companys abans de marxar cap a Londres aquest dimarts a la tarda.

Milito es va lesionar a primers de maig, al camp de la Reial Societat, just després d'anotar un gol que va anul·lar l'àrbitre. Les proves mèdiques van confirmar el trencament al bíceps femoral, i les previsions indicaven que no podria tornar al terreny de joc aquesta temporada. Però el temps de baixa s'ha escurçat i finalment podrà jugar, si ho considera oportú Guardiola, l'últim partit de la temporada.

D'aquesta manera, l'entrenador blaugrana disposa de tota la primera plantilla a la seva disposició per la final de Champions contra el Manchester United, del dissabte 28 de maig.

stats