Barça
Esports Barça 04/10/2011

Gaspart: "Aprecio Laporta i espero que tot plegat s'arregli"

L'expresident del Barça ha explicat a la cadena COPE que "en un club com el Barça, en algun moment et pots equivocar", però que "si algú es va ficar diners a la butxaca" no perdona

Ara
1 min
Gaspart ha confirmat en assemblea que deixarà de ser president de la SAE andreuenca

BarcelonaJoan Gaspart ha parlat aquest dimarts per a Esports COPE i ha desitjat que la situació que viu l'expresident Laporta pels avals que se li exigeixen "s'arregli aviat", perquè: "Si ha fitxat malament, o s'ha equivocat, i no hi ha hagut mala intenció ni apropiació indeguda, hem d'entendre que en un club com el Barça sempre és impossible encertar-ho tot, en algun moment et pots equivocar".

Ara bé: "Si es demostra que algú es va ficar diners a la butxaca, per aquí no passo, no ho perdono", ha exclamat Gaspart, que ha mostrat respecte envers Laporta: "En Joan Laporta, al marge del que em va fer, l'aprecio. Ha estat president del Barça, m'ha donat moltes alegries i espero que tot això es pugui arreglar", i insistia en que "no ha comès cap error".

De tota manera, Gaspart apuntava diferències de criteri amb Laporta, com per exemple, pel que fa a la decisió de devaluar la cotització de la plantilla: "Ell va entendre que una plantilla que no havia guanyat res no valia res, però en aquell equip hi havia Messi, Valdés, Iniesta i Xavi. Aquests eren allà i valien".

Catifes

L'expresident del Barça també ha parlat del que pogués afectar a la seva junta: "Suposant que hi hagi catifes, i les aixequis... Jo diria que hi havia més coses positives que negatives. Més coses que s'havien fet ben fetes i que no se sabien. Per exemple, no es va traspassar cap jugador fins l'1 de juliol [...] Tu has de tancar sempre el teu exercici, no deixar que te'l tanqui un altre".

stats