BARÇA
Esports Barça 05/05/2011

'La Gazzetta' presenta “un pla” de l'Inter per fitxar Guardiola al juny

El diari italià especula amb la marxa del tècnic blaugrana. La freda relació amb Sandro Rosell i la relació amb figures lligades a l'Inter com Eto'o, Roberto Baggio i Luis Suárez serien la causa de l'adéu de Guardiola

Redacció
2 min
'La Gazzetta' situa Guardiola a l'Inter de Milà

BarcelonaL'Inter de Milà i el seu president, Massimo Moratti, estan interessats a contractar el tècnic del FC Barcelona, Josep Guardiola, per a la temporada vinent, segons informa en l'edició d'aquest dijous el diari esportiu italià La Gazzetta dello Sport. El diari esportiu avança que el seu fitxatge podria dur-se a terme al juny malgrat que Guardiola té contracte amb el Barcelona fins al 2012. La freda relació amb el president blaugrana, Sandro Rosell, i la presència a l'equip italià o al seu entorn de figures com Luis Suárez, Roberto Baggio o Samuel Eto'o podrien ser els incentius perquè Guardiola abandoni la disciplina blaugrana.

Segons La Gazzetta, un dels factors més importants perquè el tècnic decideixi la seva possible marxa és la seva relació amb el president del Barça, Sandro Rosell. "No es pot dir que tingui un lligam fortíssim amb Rosell. La seva relació està basada en la freda cordialitat. I quan, fa poc, el president va sortir amb la frase 'Guanyarem la Copa del Rei contra el Madrid per 5-0 per no perdre el costum', a en Pep li van venir les primeres suors fredes", recorda el diari. El rotatiu italià explica, a més, que l'entrenador català ha dit diverses vegades que té ganes de canviar d'aires. La Gazzetta també assenyala que el fet de poder guanyar la seva segona Lliga de Campions com a tècnic culer pot beneficiar la imminent sortida de Guardiola de l'equip blaugrana. "Potser és un motiu més per buscar nous estímuls en un altre lloc, després d'haver aconseguit tanta glòria al Barcelona", comenta el diari italià.



La Gazzetta dello Sport també recorda els "patrocinadors de gran pes" de Guardiola a l'equip milanès. Entre ells hi ha el davanter camerunès Samuel Eto'o, que pot ajudar el català en el seu procés d'adaptació al futbol d'Itàlia. "Són molts els que pensen que Eto'o és enemic de Pep per la marxa del camerunès l'estiu de 2009, però en realitat l'amistat entre tots dos ha resistit qualsevol enfrontament", subratlla el diari. El rotatiu també esmenta l'exfutbolista italià Roberto Baggio, amic de Guardiola i a qui el de Santpedor anomena "Robi". Finalment, el rotatiu reprodueix les paraules de l'exentrenador de l'Inter Luis Suárez, que fa uns dies va reconèixer que el català li havia confessat que si el president Moratti el cridés no sabria dir que no.

stats