BARÇA
Esports Barça 27/03/2012

Piqué: "Hem d'anar partit a partit, si comencem a pensar en el triplet no ens en sortirem"

Sobre Ibrahimovic, el central ha dit que és un davanter "molt complet", abans d'afegir: "Va ser un plaer compartir vestidor amb ell, és un dels millors davanters del món"

N. García
2 min
Gerard Piqué durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Milan / STEFANO RELLANDINI / REUTERS

BarcelonaGerard Piqué ha parlat sobre el partit que aquest dimecres jugarà el Barça contra el Milan en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. "Estem en una molt bona línia, portem diverses victòries consecutives i hem recuperat el nivell, però venir a jugar contra el Milan sempre és complicat. Sabem que tenim el partit de tornada al Camp Nou, però no ens podem deixar res", ha dit Piqué, que ha comentat que el que ha de fer el Barça "és un gran partit. Marcar un gol és molt important a la Champions fora de casa".

Sobre l'exblaugrana Zlatan Ibrahimovic, ara al Milan, el defensa blaugrana ha dit: "Zlatan és un jugador difícil d'aturar perquè és molt complet. Has d'estar molt concentrat i intentar que no la rebi i, si la rep, no has de deixar-lo pensar. Aquest any està molt endollat", i ha afegit: "Va ser un plaer compartir vestidor amb ell, és un dels millors davanters del món. Ara el tenim com a rival i haurem de lluitar perquè no faci el seu millor partit. Aquesta serà una de les feines que haurem de fer tot l'equip, no només els defenses".

Sobre la baixa de Thiago Silva, el central blaugrana ha comentat: "És un gran jugador, però el Milan és un gran equip i segur que els que surtin a la gespa ho faran bé". I, sobre el partit de la fase de grups del novembre (2-3), ha assegurat que el partit a San Siro va ser "un gran partit". "Ara els estudiarem millor per saber com atacar-los i com defensar-los millor".

Sobre com es troba físicament i si creu que el gol que va marcar contra el Mallorca ha estat clau per a la seva autoestima, Piqué ha respost: "Ha sigut un any complicat perquè costa ficar-se dins la dinàmica de l'equip quan estàs lesionat durant la pretemporada. El 'mister' és el que decideix. Si quan vam arribar aquí en la fase de grups el 'mister' em va deixar fora de l'equip devia ser perquè n'hi havia d'altres que estaven millor. Ara estic bé. De Mallorca, més que amb el gol, em quedo amb el partit. Espero ajudar l'equip en aquest últim tram de temporada".

Pel que fa al tram final de la Lliga, Piqué ha assegurat: "Hem d'anar partit a partit, si comencem a pensar en el triplet no ens en sortirem. No ens hem de fixar objectius a llarg termini, perquè aquests no ens portaran enlloc". "És complicat revalidar el títol a la Champions. Hem de fer grans coses si volem arribar a Munic".

"Jo veig molt futbol i el nostre joc transmet honestedat, som l'equip que menys faltes fa, sempre volem jugar la pilota. Tothom pot valorar després si simulem o no, però la gent que estima aquest esport sap que nosaltres al camp ho donem tot per guanyar. Així ens ho han ensenyat des de petits", ha conclòs Piqué.

stats