LLIGA ACB
Esports Barça 21/06/2011

Gianluca Basile: "No marxo amb rancúnia"

El Regal Barça ha fet públic avui que Gianluca Basile marxa. L'italià s'ha acomiadat als mitjans de comunicació oficials del club.

Redacció
1 min
Pete Mickeal, Joan Carles Navarro i Gianluca Basile.

BarcelonaBasile ha afirmat que "saber que després de sis anys acaba tot em sap greu. Sabia que tard o d’hora el dia arribaria. I ja ha arribat. Ha estat un any molt dur perquè no m’ha donat l’oportunitat de demostrar que puc ser a la pista i que puc fer les coses bé”. Basile però, ha deixat clar que “aquest és un equip que ha d’estar sempre al màxim i ha d’estar segur, al 100%, que els jugadors que fitxen estiguin bé. No marxo amb rancúnia, ni cap sentiment dolent. Estic molt feliç d’aquests sis anys”.

Sobre Xavi Pascual, l'italià ha comentat que "des del dia que vaig fitxar aquí, i ell era el segon entrenador, sempre hem parlat molt. I també ara com a primer. La relació és molt bona. Però aquí no es poden mirar les coses per l’amistat. Aquest és un club que ha de guanyar. I l’entrenador no pot fitxar amics. La nostra relació quedarà per sempre. Això és la vida”. Finalment, conclou afirmant que “vaig fitxar fa sis temporades per guanyar títols, per guanyar l’Eurolliga que em faltava. Ho tinc tot. Torno a Itàlia, o no sé on, amb el cap ben alt”.

stats