BARÇA
Esports Barça 09/03/2012

Godall: "No estar bé amb la Federació ens perjudica a nivell esportiu"

L'exvicepresident del Barça considera equivocada l'actitud de Rosell respecte a la Federació i, en unes declaracions a La Sexta, diu que Laporta va cultivar les bones relacions amb les institucions i que això els va "ajudar"

Ara
1 min

BarcelonaL'exvicepresident del Barça, Alfons Godall, ha parlat a La Sexta sobre l'etapa de Joan Laporta com a president del club blaugrana i de les seves relacions amb els àrbitres i la Federació Espanyola de Futbol: "Hem d'estar al costat de les entitats en què s'exerceix el poder i no donar-los l'esquena. Recordo que en el seu dia, Laporta ho va tenir claríssim. A quin president dóna suport Florentino? A Gerardo González. Llavors al Barça li convé donar suport a Villar i tenir una bona relació amb la Federació, on es couen els comitès d'àrbitres, la competició i la Lliga de futbol", ha comentat Godall.

L'exvicepresident blaugrana assegura que l'actual president, Sandro Rosell, no està fent el mateix i, segons ell, això perjudica el club en el terreny esportiu. "Crec que Laporta va cultivar molt a fons les bones relacions amb aquestes institucions, i això ens va ajudar. Va tenir una actuació decisiva en el mandat de Villar", ha reconegut.

Godall considera equivocada l'actitud del president blaugrana respecte a la Federació i afirma amb claredat que "no estar bé amb la RFEF ens perjudica a nivell esportiu".

stats