BARÇA
Esports Barça 30/05/2012

El Barça confia que la Grada Jove sigui una realitat la temporada vinent

El vicepresident del Barça Jordi Cardoner ha assegurat aquest dimecres que aquest no és un projecte "que pugui cuinar-se mab pressa"

Efe
1 min

BarcelonaEl Barça confia que la Grada Jove, el projecte d'animació que figurava en el programa electoral de Sandro Rosell i que porta encallat dos anys, "sigui una realitat la temporada vinent", segons ha assegurat aquest dimecres Jordi Cardoner, vicepresident de l'entitat blaugrana.

Cardoner ha dit ser "el primer interessat" en què aquesta grada d'animació "es consolidi" la pròxima campanya, en què el conjunt blaugrana iniciarà una nova etapa de la mà de Tito Vilanova, relleu de Pep Guardiola a la banqueta.

Tot i això, el vicepresident del Barça ha apuntat que la Grada Jove "no és un projecte que pugui cuinar-se amb pressa", ja que ha de conciliar la finalitat última, que és animar l'equip, amb la de garantir les seguretat a l'estadi.

El principal obstacle per a què aquesta Grada Jove tiri endavant és la seva composició, ja que el departament d'Interior de la Generalitat vol exercir un control exhaustiu dels membres (entre 1.000 i 4.000) que formarien part d'aquesta zona d'animació del Camp Nou.

stats