Esports Barça 13/12/2015

El Guangzhou de Scolari remunta amb l'Amèrica i s'enfrontarà al Barça al Mundial de Clubs

Zheng Long celebra el gol del Guangzhou / FIFA /GETTY

BarcelonaUn cop de cap de Paulinho en l'últim minut ha donat al Guangzhou Evergrande FC la victòria per 1-2 davant l'Amèrica de Mèxic i serà el conjunt xinès qui s'enfronti al Barça a les semifinals del Mundial de Clubs d'aquest dijous a Yokohama.

Ha sigut, però, el conjunt americà el que ha portat el pes del partit durant el primer tram, tot i que no ha sigut fins a la segona meitat quan han inaugurat el marcador, gràcies a l'encert al minut 55 de Peralta, que ha rematat una centrada de Paul Aguilar. Els mexicans han cedit terreny i això ho ha aprofitat el Guangzhou per començar a intimidar. Zheng Long ha empatat a deu minuts del final i ha fet embogir els molts aficionats xinesos a l'estadi. L'alegria s'ha acabat de descontrolar quan Paulinho s'ha anticipat amb el cap a una mala sortida del porter.

A la plantilla asiàtica, entrenada pel tècnic brasiler Felipe Scolari, hi ha un vell conegut dels blaugranes, l'exmadridista Robinho.