Barça
Esports Barça 02/02/2011

Guardiola: "Tenir un títol guardat dóna molta confiança per preparar els propers partits"

L'entrenador del Barça s'ha felicitat per haver pogut "donar descans als jugadors que havien acumulat molts minuts; i fer jugar aquells qui ho necessitaven"

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola, a la banqueta, abans del partit contra l'Almeria

BarcelonaL'entrenador del Barça, Pep Guardiola, s'ha mostrat molt satisfet després d'haver aconseguit arribar a la final de Copa, la segona a la que arriba en els seus tres anys com a tècnic blaugrana. “Per l'experiència que tinc, tenir un títol guardat fins l'abril dóna molta confiança pels propers partits. Ara, a preparar la Lliga i la Copa d'Europa”, ha assegurat.

El Barça arribava al partit amb l'eliminatòria pràcticament sentenciada de l'anada, fet que ha aprofitat l'entrenador per “donar descans als jugadors que havien acumulat molts minuts; i fer jugar aquells qui ho necessitaven”. Tant és així que en l'onze titular hi havia fins a 9 jugadors habitualment suplents. Guardiola també ha explicat que aquest descans ha estat positiu perquè “el mes de gener és el més dur”; i ha afegit que “la recompensa només és jugar a la final, però el camí per arribar-hi és molt complicat. Estic molt content perquè tots han participat a la Copa i això fa que tots se la sentin seva”.

L'entrenador s'ha felicitat pel fet que Adriano i Afellay s'hagin estrenat com a golejadors blaugrana. “És molt bo que haguem aconseguit tants gols durant la temporada (108) i també que s'hagin repartit. Intentem que tots facin de tot, i el gol és un premi, una recompensa”, ha explicat.

Guardiola també s'ha fet ressò del partit de Bojan, que tot i disputar els 90 minuts no ha aconseguit marcar tot i tenir ocasions. “Ha fet un bon partit, ha desequilibrat i ha estat participatiu. Necessita el gol perquè és la seva vida, però avui no tinc res a retreure-li”, ha dit.

Per últim, l'entrenador no ha volgut entrar en especulacions sobre el rival de Copa -en fer la roda de premsa tot just començava el partit Madrid-Sevilla- i tan sols ha dit que, sigui quin sigui, “són dos rivals molt forts”.

stats