Barça
Esports Barça 20/01/2011

Guardiola: “No, no m'he vist fora; però esperava que aquest partit de tornada fos més còmode”

L'entrenador del Barça assegura que "la victòria és mèrit del Betis. Quan nosaltres ho hem fet bé ho hem reivindicat; avui cal reconèixer el seu mèrit”.

Martí Molina
1 min
Pep Guardiola.

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Barça, ha volgut llençar un missatge d'optimisme després de perdre per 3-1 al camp del Betis; i és que tot i la derrota l'equip s'ha classificat per les semifinals de la Copa del Rei.

Guardiola ha qualificat el Betis com “si no el millor, dels millors equips contra els que hem jugat”, i ha dit que “abans de jugar el partit d'anada, en analitzar el rival, ja vaig veure que l'eliminatòria seria molt dura”.

Sobre el partit, tot i anar perdent per 2-0 als 6 minuts de joc, l'entrenador ha dit que “no m'he vist fora, però pensava que tindria un partit més còmode”. I analitzant el partit, ha explicat que el Betis “ha aprofitat els passadissos interiors que nosaltres no hem sabut tancar”; un fet que, segons Guardiola, “és mèrit del Betis. Quan nosaltres ho hem fet bé ho hem reivindicat; avui cal reconèixer el seu mèrit”.

Amb la derrota contra el Betis, el Barça ha trencat una ratxa de 28 partits sense perdre. Aquest fet, segons Guardiola, “ens posarà a tots al nostre lloc”, a la vegada que assegura “és quan perds que dones més valor a les victòries”.

Ara el Barça jugarà contra l'Almeria a les semifinals -el partit d'anada al Camp Nou-. Guardiola ja ha avisat que “és impossible que es repeteixi el 0-8 de la Lliga” i recorda que “arribar a la final ens costarà motíssim, i més si tothom ho dóna per fet”.

L'entrenador també ha explicat que “els jugadors no estan tocats per la derrota, sinó únicament cansats”; i sobre el penal que ha fallat Messi, ha dit que “quan calgui, ja entraran”.

stats