BARÇA
Esports Barça 04/05/2011

Guardiola: "L'eliminatòria s'ha decidit en petits detalls, com va passar la temporada passada"

Pep Guardiola ha lloat els seus jugadors i ha dit que ha estat increïble arribar fins a la final després d'una temporada molt dura

Redacció
2 min
Pep Guardiola.

Barcelona"Avui ja s'ha acaba tot no tinc moltes més forces", ha explicat Pep Guardiola després del partit. Respecte a la final de Londres, a Wembley, del proper 28 de maig, Guardiola ha dit que espera recuperar jugadors. "Aviam si recuperem gent de cara a la final, encara que ens queda la Lliga per guanyar encara i el partit de diumenge contra l'Espanyol serà molt difícil", ha advertit. Sobre l'arbitratge i l'eliminatòria ha volgut deixar un missatge clar: "L'eliminatòria s'ha decidit per detalls, igual que la temporada passada", ha recalcat.

"Hem jugat un altre bon partit de futbol, estem molt contents perquè és un èxit absolut arribar a dues finals de la Champions en tres anys", ha dit Guardiola. A més s'ha mostrat molt content amb els seus jugadors, dels que ha dit que la seva gratitud cap a ells "és infinita, estic molt orgullós".

Per a Guardiola, els vint dies de clàssics han estat " molt durs" i s'ha mostrat content de què "ja hagin acabat tots els partits" ha dit el de Santpedor, que ha dit que estar a Wembley "li fa molta il·lusió" però que li'n faria més si fos jugar "al Wembley antic".

Respecte al Madrid ha dit que fet "un gran partit" i que té la sort de poder jugar "de moltes formes diferents". Pep, a més, s'ha mostrat irònic amb la situació de què el Madrid no hagi felicitat al Barça: "Cadascú és lliure de fer el que vulgui, estem en un estat de dret".

"Hem eliminat a un equip que paga clàusules de rescissió per entrenadors i això demostra el seu potencial", ha dit Guardiola, que diu que guanyar al Reial Madrid "té molt de valor". "No hi ha equip més humil al món que el nostre, no hi ha gest de més amor a l'esport que el que fan els nostres jugadors", ha dit. Sobre Messi, ha comentat que "és gran en tot, ja sigui pels gols que fa o per l'esforç que fa per intentar recuperar la pilota. No es pot parlar dels èxits sense Messi, és el nostre pal de paller".

Per acabar, ha volgut advertir de la dificultat de guanyar la Lliga. "L'Espanyol sempre ens posa les coses molt complicades perquè els derbis de la ciutat són molt igualats. La meva prioritat és tancar la Lliga aviat per anar recuperant jugadors de cara a la final, que els que juguen molt puguin descansar una setmana", ha sentenciat.

stats