LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 27/05/2011

Guardiola: "Tots els jugadors estan bé físicament i mentalment. Dependrà de mi qui juga"

Josep Guardiola ha ofert una llarga roda de premsa prèvia a la final de Wembley d'aquest dissabte, destacant un i un altre cop la força del Barça com a club

Toni Padilla
2 min
Pep Guardiola.

Londres (enviat especial)El tècnic de Santpedor no ha volgut afirmar si qui guanyi la final serà el millor club del món, però ha reconegut que "si dos equips porten tres finals en pocs anys és que les coses es fan bé. Els dos equips han fet una feina extraordinària. Això és únic".

A l'hora d'imaginar la final de dissabte, Guardiola ha admès haver recordat la final de Roma: "Mirada de nou, descobreixo que no es va jugar tan bé com sembla. Ens caldrà jugar molt millor. Llavors era el primer any, la il·lusió del nou tècnic, i era més senzill. Ara ens cal jugar millor".

Orgullós del seu equip, Guardiola ha reconegut que les sensacions "són molt bones tot i que jugant contra el United et pot passar de tot". Un rival complicat per una final que cal gaudir doncs "és un espectacle únic. S'ha treballat molt per arribar aquí. Cal superar moltes dificultats per arribar aquí, és tot un privilegi. Dos anys després ja hi tornem a ser".

Guardiola, qui no ha volgut parlar sobre rumors de la premsa italiana sobre el seu futur, ha recordat la final del 1992, afirmant que "allò més complicat és aconseguir la primera. Abans no s'havia pogut. Sempre podré dir que hi era".

El tècnic blaugrana ha volgut destacar en tot moment que si el Barça viu bons dies és gràcies a la feina de moltes persones. "El Barça ha aconseguit 9 títols, jo no. És mèrit del club, de la feina de tothom. Allò important és que l'equip segueixi sent fort".

Guardiola ha admès que ja té l'onze inicial decidit. I ha destacat que "ells tenen moltes variables. Ferguson ha dit que tenen 4 equips diferents per jugar contra nosaltres, això demostra la seva força i talent. Guardiola per cert, ha lloat a Alex Ferguson, de qui ha dit que "si és Sir serà per alguna cosa. sempre m'ha tractat molt bé". A més, ha fet broma sobre les declaracions de l'escocès afirmant que el 2001 l'havia volgut fitxar. "Jo ja estava down llavors, així que Ferguson va encertar. Si el United m'hagués volgut hauria anat al United."

Finalment, Guardiola ha deixat clar que "el United és dels millors equips que he vist mai. Fa por. Tot fa por. Caldrà jugar amb molta intensitat per guanyar".

stats