PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 06/04/2012

Guardiola: "És una setmana exigent, amb tres rivals molt poc còmodes. Haurem d'estar molt fins"

Roda de premsa prèvia del tècnic de Santpedor abans del partit de Saragossa

Ara
2 min
Pep Guardiola.

BarcelonaGuardiola ha advertit del perill del Saragossa ja que "és un equip amb molt amor propi, que ens ensenya que sempre cal lluitar. Ells ho saben, serà un partit molt dur. Quan et topes amb equips que lluiten per no baixar et toca viure partits molt intensos, i nosaltres arriben cansats pels dos duels amb el Milan i l'Athletic". Segons el tècnic, els partits "amb els equips que lluiten per no baixar són els més complicats. El Saragossa ara veu que es pot salvar, és perillós".

Guardiola ha comentat que "Xavi ha entrenat bé i va acabar bé el partit amb el Milan. De tant en tant pateix problemes com aquests, si parlem de partits exigents per les cames, però ara es troba bé, per sort". El tècnic de Santpedor ha admès que no ha mirat el partit de tornada davant del Milan. Guardiola no ha volgut parlar dels dies de descans del seu equip ja que "l'Athletic ens va donar una lliçó sobre com lluitar i competir sense descans. Quan arriben aquests partits cal lluitar sempre igual, cap problema. Ara ja veus el final i no et canses tant".

Sobre Afellay, Guardiola ha reconegut que "la recuperació va pel bon camí" i l'holandès podria jugar en breu: "Entrena fort i l'altre dia durant un partit amb el filial es va moure bé. Està animat i la recuperació va pel bon camí".

El Chelsea: "Un equip gran d'Europa"

Sobre el Chelsea, Guardiola ha dit que "és un històric dels darrers anys. Un equip amb molta experiència. Segurament la seva lliga no ha estat bona, però si juguen una competició curta és converteix en un rival petit. No serà fàcil, caldrà fer una gran eliminatòria".

Sobre les declaracions de jugadors i tècnics del Madrid contra el Barça, ha dit que "no passa res. Poden dir el que pensi si fan roda de premsa". De fet, Guardiola ha preguntat que van dir els madridistes ja que "no ho vaig escoltar". El tècnic blaugrana ha estat preguntat sobre la frase de Mourinho, qui deia que el Madrid ja és a la final, afirmant que "els ho agraeixo, si ens tenen confiança, però els quatre equips poden arribar a la final". De fet, Guardiola ha dit que no està fart dels comentaris de Mourinho sobre el Barça.

A la pregunta sobre si es mossega la llengua en roda de premsa molts cops, Guardiola ha dit que "a vegades estic més animant, altres cops menys...i no es pot contestar a tot. Forma part del joc, cal conviure amb algunes situacions. Alguns cops crec que cal contestar, altres no ho crec".

"La renovació? L'arrós s'està covant"

Finalment, han preguntat a Guardiola sobre la renovació. I amb una rialla, el tècnic ha afirmant que "avui tampoc parlarem del tema. L'arrós s'està covant".

stats