Barça
Esports Barça 07/12/2010

Les xarxes socials promouen un homenatge a Guardiola als 5 minuts de partit davant del Rubin

Pep Guardiola va ser atacat per part de la premsa estatal després del caòtic desplaçament a Pamplona. Part de l'afició barcelonista ha reaccionat i demana donar suport al seu tècnic davant del Rubin Kazan. La idea es aprofitar el minut 5, en referència als cinc gols que el Barça li va fer al Madrid

Redacció
1 min
Pep Guardiola, durant l'entrenament.

BarcelonaLa idea es mou ràpidament per les xarxes socials, com Twitter o Facebook. També els SMS s'han utilitzat per enviar un missatge clar: "Avui al Camp Nou mostra el teu suport al Pep. Tots dempeus, mocadorada i crits de Guardiola, Guardiola al minut 5. PASSA-HO". Lògicament, fer-ho als 5 minuts de joc respon a un homenatge als cinc gols que va rebre Iker Casillas.

Guardiola, que ha declarat aquests dies que no se sent "sol" davant dels atacs, va ser durament criticat el darrer cap de setmana per diferents mitjans de comunicació. El tècnic de Santpedor es va defensar en la roda de premsa posterior al partit al camp de l'Osasuna, i fins i tot va disculpar-se pel seu to aquest dilluns.

El club també ha defensat Guardiola, primer amb un comunicat i després amb una carta oberta del president Sandro Rosell. Molts aficionats, però, també volen dir la seva i han decidit potenciar aquest homenatge als 5 minuts de joc. Diferents periodistes i mitjans de comunicació s'han afegit a la campanya utilitzant, com no podia ser d'altra manera, les xarxes socials per escampar la idea.

stats