Barça
Esports Barça 01/02/2012

Guardiola: "És millor anar al Camp Nou amb l'obligació de remuntar"

Assegura que el Barça ha jugat "el millor partit" a Mestalla des que n'és entrenador, i de l'acció polèmica de Pinto ha explica que "m'han dit que són mans fora de l'àrea"

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola a Mestalla. JOSE JORDAN / AFP

BarcelonaUn Pep Guardiola enèrgic ha sortit a la sala de premsa de Mestalla per reivindicar el bon joc del seu equip, assegurar que és millor l'empat a la victòria i reconèixer que el porter Pinto havia tocat la pilota amb la mà fora de l'àrea.

"Es millor anar al Camp Nou amb l'obligació de guanyar. Si hi vas amb 1-2 o 1-3 tens la sensació que l'eliminatòria ja està feta, i no és així. Espero que puguem passar a la final amb l'ajuda de la nostra gent", ha comentat el tècnic sobre l'empat (1-1) al camp del València en l'anada de les semifinals de Copa.

No ha estat l'única resposta contundent, també ha assegurat que l'equip ha fet "el millor partit" des que és l'entrenador del Barça, on a més d'encarar la porteria també han aconseguit aturar el conjunt local: "Ens han fet el gol i una ocasió de Soldado en una jugada d'estratègia, res més".

D'altra banda, Guardiola no ha tingut cap mena de problema en reconèixer la jugada polèmica del partit. "De Pinto m'han dit que són mans fora de l'àrea. I hagués pogut condicionar el partit, evidentment, perquè ens haguéssim quedat amb un home menys".

També hi ha hagut temps per la denúncia, en aquest cas per queixar-se de la gespa de l'estadi: "Hem tornat a jugar molt bé a un camp que estava molt sec, i que sempre és més difícil. Però ara venen a casa i allà el mullarem".

Preguntat sobre els partits on el Barça té ocasions per guanyar però no ho acaba fent, el tècnic ha observat que "portem tota la temporada així". I sobre la suplència de Xavi, ha comentat que el migcampista "havia de reposar" aquest dimecres.

stats