Barça
Esports Barça 20/05/2011

Guardiola: "Hem de pensar que podem tardar vint anys a tornar a una final de Champions"

El tècnic del Barça diu que no es pot ser mai favorit en una final contra el United i que ells tenen un plus: "Fa dos anys van perdre contra nosaltres"

Albert Solé
1 min
Pep Guardiola.

BarcelonaPep Guardiola ha fet avui una de les rodes de premsa més llargues de la temporada, tot i que és la prèvia del partit més intranscendent de l'any. Lògicament, totes les preguntes han anat dirigides a la final de la Champions del 28 de maig, i a l'efemèride del dia, els 19 anys de la primera Copa d'Europa del Barça a Wembley, i amb Guardiola de jugador.

"Hem de pensar que tot i haver arribat a dos finals en 3 anys, podem tardar 20 anys a tornar-hi. Jo espero que juguin amb el punt de por justa perquè pensin que potser és l'única final de la Copa d'Europa que juguin, vull intentar aconseguir-ho. Puyol i Andrés van passar 5 anys sense guanyar res i ells han d'explicar als altres què se sent, i que costa molt estar com estem ara", ha explicat el tècnic.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Respecte a com preveu Guardiola que serà la final del 28 de maig, i quines diferències hi haurà respecte a la final del 2009 a Roma i contra el mateix rival, el de Santpedor ha comentat: "Hi ha coses que hem de modificar respecte al 2009, nosaltres no juguem sols. Rooney ja no juga en la mateixa posició, el davanter era Cristiano i ara és Chicharito. Nosaltres és clar que adaptarem coses al seu joc, i també jugarem diferent al 2009 perquè Alves no hi era, i això canvia la nostra manera d'atacar". I sobre si creu que Ferguson canviarà la seva manera de jugar contra el Barça, Guardiola ha comentat: "El secret no serà tant la forma de jugar, que no tenim temps de canviar-la ni ell ni jo, sinó els jugadors que escullis".

stats