Esports Barça 23/10/2011

Guardiola: "Ho hem fet tot i més per guanyar"

El tècnic recorda que sempre és difícil atacar un equip que tanca 9 jugadors a la seva pròpia àrea. Dóna suport a Messi després de fallar el penal

Martí Molina
2 min

BarcelonaUn resignat Pep Guardiola ha sortit a la sala de premsa després de veure com el seu equip ha empatat a zero contra el Sevilla al Camp Nou. "Ho hem fet tot i més per guanyar, de totes les maneres possibles", ha dit l'entrenador del Barça.

"Sempre dic que és difícil jugar amb 9 o 10 jugadors que es posen a l'àrea. És molt i molt difícil. Ells han xutat al minut 10 i després ja no ho han fet més. Al final he fet entrar Busquets perquè veia que ens marcarien un gol a la contra. Hem fet les mateixes dades que en altres partits, continuo pensant que són moltes ocasions per atacar una defensa tan bona. Varas ha estat brillant" ha dit Guardiola per resumir els 90 minuts de joc.

L'entrenador, que ha apostat per la defensa de 3 al principi i al primer temps ha passat a jugar amb 4 al darrera, també ha aclarit: "No estàvem atacant bé jugant amb el 3-4-3, i per això he canviat. Amb el canvi continuàvem tenint superioritat al darrera i penso que llavors hem atacat millor".

Sobre el final del partit, on Messi ha fallat un penal després d'una tangana, ha explicat que "el Leo és molt fort. A la Copa Amèrica ja va tirar un penal així i el va marcar. No és senzill tirar un penal amb aquesta situació". I sobre el gest dels aficionats, que l'han aplaudit just després d'errar aquesta última acció, ha dit que "aquest jugador ha fet massa coses immenses i grandioses que la gent no oblida. Només faltaria. És un gest que diu molt de la nostra gent".

I sobre aquesta polèmica, que ha originat Kanouté, ha respost l'entrenador del Sevilla, que comentava que el seu jugador havia estat provocat i exigia una resposta blaugrana. "No crec que Cesc sigui responsable del què ha passat. Que ho expliqui Kanouté, ell és el més autoritzat a explicar què ha passat", ha sentenciat el tècnic culer, notablement molest per l'acusació.

stats