Barça
Esports Barça 27/04/2012

Guardiola: "Quatre anys és una eternitat per ser entrenador del Barça"

L'entrenador del Barça anuncia que després de la final de la Copa del Rei deixarà de ser el tècnic blaugrana, després de quatre anys al primer equip, i un al filial

A.s.
1 min
Pep Guardiola ha anunciat que deixa el Barça

Barcelona"Lamento la incertesa que he generat aquest temps, potser va ser una errada", han sigut les primeres paraules de Pep Guardiola, després que hagi parlat Sandro Rosell. I després ha afegit: "Quatre anys és una eternitat per ser entrenador del Barça".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } "Ho vaig comunicar al setembre o octubre que no volia seguir, però no ho podia comunicar llavors", ha explicat el tècnic. "Ha de venir una persona amb energies noves i jo necessito recuperar-les. Si ho haguéssim allargat igual ho hauríem espatllat".

"Sé d'on me'n vaig, me'n vaig del millor lloc possible, però és el que necessito", ha afirmat emocionat, i ha recordat: "Fa 5 anys em van trucar per dir-me que em donarien el filial, i jo donava bots a casa. Un any següent m'ofereixen el primer equip i em veia capaç de tot, i ara vull recuperar tot allò. Clar que hauria pogut seguir, però no com el Barça es mereix".

stats