Barça
Esports Barça 27/01/2012

Guardiola: "El Madrid va fer un molt bon partit i és normal que tinguin bones sensacions"

L'entrenador del Barça ha fet una roda de premsa breu i abans s'ha guardat un minut de silenci per la mort del periodista de La Sexta Dani Montesinos

Albert Solé
1 min
Pep Guardiola, entrant a la sala de premsa.

BarcelonaEn la roda de premsa prèvia al Vila-real-Barça no han importat ni el Madrid ni la renovació de Guardiola. El tècnic del Barça, visiblement emocionat, ha fet una intervenció breu després de guardar un sentit minut de silenci, al costat dels quatre capitans (Puyol, Xavi, Valdés i Iniesta), per la mort dijous del periodista d'esports de La Sexta Dani Montesinos.

En les poques respostes que ha donat Guardiola aquesta tarda, ha explicat que entén per què a Madrid se senten reforçats després del partit de dimecres, tot i quedar eliminats: "El Madrid va fer un molt bon partit i és normal que tinguin bones sensacions. Nosaltres sempre hem pensat que juguem contra un gran rival i és normal que et facin ocasions i pateixis".

Respecte a les nombroses baixes que té l'equip, i el paper que tindran els joves del filial a partir d'ara, Guardiola ha dit: "Els del filial ens han d'acompanyar, que no tinguin por, que siguin atrevits i ens ajudin en tot, per això hi són. Si un dia volen viure d'això a alt nivell han de ser atrevits, al principi poden equivocar-se perquè tenen gent al costat que els ajudaran".

I pel que fa al rival, ha comentat: "Al Vila-real, si els deixes jugar ho fan molt bé, tenen molt bons jugadors i la seva classificació no s'adiu a la seva qualitat".

stats