BARÇA
Esports Barça 11/01/2012

Guardiola, sobre Maxwell: "Si arriba a un acord amb el club, mai li posaré cap impediment per marxar"

Respecte la renovació d'Éric Abidal, el tècnic diu que vol que el defensa francès prengui la decisió "amb total llibertat". "Ell ja sap que és molt important per a nosaltres"

N. García
1 min
Maxwell i Messi, durant un entrenament

BarcelonaDurant la roda de premsa prèvia al partit contra l'Osasuna, Guardiola també ha estat preguntat per la possible sortida de Maxwell. El tècnic ha explicat com estan les negociacions. "Maxwell ens va venir a veure i ens va dir que tenia una oferta del PSG i que l'estava valorant i que li agradaria acceptar-la. El jugador que no està a gust o que vol provar d'altres coses, si arriba a un acord amb el club, jo mai li posaré cap impediment. És impossible quedar-te si no ho vols", ha apuntat.

Preguntat pels rumors que apunten que Adriano podria marxar també a França, el tècnic ha comentat: Si marxa Adriano... al final sí que potser haurem de reforçar l'equip amb algú de vostès", ha dit Guardiola, adreçant-se als periodistes. "Si algú vol marxar durant l'any perquè no està a gust, començant pel número 1 que és Messi i acabant pel més jove del planter. Jo no vull que se sentin forçats a ser aquí, tot i que no tinc cap informació respecte Adriano", ha assegurat el tècnic.

I finalment, sobre la renovació d'Éric Abidal, que segueix encallada, Guardiola ha dit: "Després de l'entrebanc que li va posar la vida l'any passat, vull que prengui la decisió amb total llibertat, ell ja sap que és molt important per a nosaltres".

stats