Barça
Esports Barça 18/10/2011

Guardiola: "Miro que Messi jugui allà on pugui rebre mes pilotes, la resta del que fa és mèrit exclusiu d'ell"

L'entrenador del Barça explica que els dos partits seguits contra el Viktoria Plzen són vitals per classificar-se pels vuitens de la Champions, "l'objectiu fins Nadal"

Albert Solé
2 min
Pep Guardiola, durant la roda de premsa.

BarcelonaPep Guardiola ha parlat abans de rebre al Viktoria Plzen en la tercera jornada de la Champions, i s'ha referit a la seva feina entrenador del millor jugador del món: "Miro que Messi jugui allà on pugui rebre mes pilotes, la resta del que fa és mèrit exclusiu d'ell", ha explicat, tot i que l'argentí ha multiplicat per dos els gols que ha marcat des de l'arribada de Guardiola a la banqueta.

El tècnic també ha parlat, encara que poc (per la falta de preguntes), del partit d'aquest dimecres al Camp Nou: "Aquests dos partits seguits contra el Viktoria Plzen ens donaran la classificació a vuitens, i després ja ens jugarem a San Siro la primera plaça, que no serà fàcil", i ha afegit: "fins al Nadal el primer objectiu és passar a vuitens de final, a la Lliga hi ha més temps de recuperar-se d'una ensopegada, i a la Champions ja hem perdut dos punts a casa".

Sobre el fet que ni els jugadors ni el públic coneguin res del Viktoria Plzen fins avui, Guardiola ho explica: "Jo tampoc havia vist un partit del Viktoria Plzen abans, igual que el Rubin, el Copenhagen, el Basilea... abans de saber que ens havíem d'enfrontar, l'important és que demà els jugadors sàpiguen què es trobaran al davant", però de la mateixa manera ha demanat respecte pel rival: "Normalment es menysté aquest tipus d'equips perquè no els heu vist mai, nosaltres sí que els hem vist, és la nostra feina. Sempre ens ho hem de prendre amb molta seriositat, pel fet de no conèixer-los no els hem de perdre el respecte".

I quan li han preguntat sobre si li agradaria provar si és capaç de fer el mateix que al Barça en un altre equip, ha comentat: "El plaer d'entrenar al meu equip i fer feliç als seus socis no m'ho traurà ningú, igual que la satisfacció de produir l'admiració que hem aconseguit a tot el món. Si entreno fora d'aquí buscaré fer-ho bé, però res serà semblant al que hem aconseguit aquí".

stats