Mundial de Clubs
Esports Barça 18/12/2011

Guardiola: "No sé si aquests jugadors són conscients del que estan fent, si no amb el temps se n'adonaran"

El tècnic del Barça torna a recordar que "tot el món" ha vist el gran partit del Barça "al nivell de la final de Wembley" contra el Manchester United

Albert Solé
2 min
Pep Guardiola, a Yokohama.

BarcelonaPep Guardiola ha reconegut que el Barça avui ha fet un grandíssim partit: "Estem molt satisfets i molt contents pel partit, sobretot a la primera part. Hem minimitzat el joc del Santos i Neymar", i ha afegit: "Hem jugat al nivell de la final de Wembley, hem interpretat bé el joc".

El Barça ha jugat un 3-7-0, omplint el mig del camp i sense davanters. Guardiola n'ha parlat: "No sé, son números. La idea és que els de davant collessin molt i monopolitzessin el mig del camp". "Hem jugar un gran partir de fútbol, tot el món ho ha vist", ha dit amb la boca ben plena el tècnic.

Quin és el secret d'aquest Barça, li han preguntat? "Intentem conèixer el contrari, intuir on hi ha els espais, i construir el joc a través de la pilota, no hi ha més secret. Sembla que es mouen molt els jugadors, però es mou més la pilota, tot és més senzill del que sembla perquè són jugadors amb molta qualitat".

I com és que ho fan durant tant de temps i no es cansen de guanyar?: "Si ho fas durant tant de temps és perquè darrera hi ha un treball d'uns jugadors fantàstics", i ha afegit: "No sé si son conscients del que estan fent, però amb les tes se n'adonaran". "El més difícil és continuar a dalt i seguir guanyant títols, 13 de 16 és molt difícil si no tens la mentalitat correcta. Els surt de dins als jugadors continuar i no aturar-se i dominar sempre al rival"

Sobre Messi: "No m'agradaria personificar en ell, perquè Iniesta, Thiago, tots han fet un gran partit. Busquets, com sempre, ha demostrat perquè és el millor migcentre del món. Messi és diferent, especial, que mirem de cuidar-lo i de rodejar-lo dels millors jugadors".

Guardiola, fidel a la seva mentalitat, quan li han preguntat quin és el següent objectiu d'aquest Barça imparable, ha dit: "El proper objectiu és no quedar eliminats de la Copa del Rei contra l'Hospi".

stats