Barça
Esports Barça 10/03/2012

Guardiola: "No m'assemblo a Mourinho. Si és així, alguna cosa hauré fet malament"

L'entrenador blaugrana ha dit que es va sentir "una mica al·ludit" per les acusacions del tècnic portuguès, però ha demanat que "el proper dia que digui el nom"

Ara
1 min
Guardiola felicita un dels seus futbolistes després d'una bona acció contra el Bayer Leverkusen

BarcelonaPep Guardiola no s'ha mossegat la llengua i ha respost José Mourinho. L'entrenador del Barça ha assegurat que es va sentir "una mica al·ludit" per les declaracions del portuguès, tot i que ha lamentat que no l'anomenés directament. "El proper dia que digui el nom", ha comentat. En qualsevol cas, ha dit que "no té la sensació" que tots dos s'assemblin més enllà de les ganes de guanyar. I que si és així, "alguna cosa hauré fet malament", ha conclòs.

"Potser sí que m'he posat al seu nivell. Però si és així hauré de revisar el meu comportament –ha dit el tècnic–. No tinc la percepció que ens assemblem. Però si és així alguna cosa hauré fet malament, perquè no era la meva intenció. Les seves paraules són unes, i les meves unes altres. Però les imatges també hi són. La meva intenció és que aquesta institució no quedi malament. Que aquesta sigui la base. Segur que en aquestes 350.000 rodes de premsa, en alguna he fet quedar malament la institució. Però el primer objectiu és que la gent no senti vergonya de mi. I l'altra és crear l'ambient suficient perquè els jugadors se sentin còmodes i vulguin guanyar", ha comentat Guardiola.

stats