Esports Barça 14/09/2012

El pis de Guardiola a Nova York, amb vistes a Central Park

El diari sensacionalista 'New York Post' explica que l'extècnic blaugrana ha llogat un pis a l'edifici The Ardsley, situat a la zona oest de Manhattan. Té quatre habitacions i quatre lavabos, i el lloguer mensual ronda els 23.800 euros

Ara
1 min
Una de les sales del pis que Guardiola ha llogat a Nova York / La Repubblica

BarcelonaPep Guardiola ja ha triat pis a Nova York. Ho explica el diari sensacionalista nord-americà 'New York Post', que assegura que l'extècnic blaugrana ha llogat un pis situat a la zona oest de Manhattan, l'Upper West, concretament a l'edifici The Ardsley, a l'avinguda Central Park West, al costat del carrer 92.

The Ardsley és un edifici 'art déco' del 1931, dissenyat per l'arquitecte Emery Roth.

El rotatiu destaca que el pis, que té quatre habitacions i quatre lavabos, ofereix unes vistes esplèndides a Central Park i, sense atribuir-ho a cap font, detalla que el lloguer de l'immoble –de 350 metres quadrats– ascendeix a 31.000 dòlars (uns 23.8000 euros) mensuals.

El diari italià 'La Repubblica' ha penjat una galeria d'imatges amb vuit fotografies de l'interior del pis, en què es veu la cuina, una habitació de matrimoni i algunes de les sales de l'immoble.

stats