Barça
Esports Barça 23/04/2012

Guardiola: "Piqué té una vida plena fora del camp i no sóc jo qui vol que la deixi de tenir"

L'entrenador del Barça deixa clar que no vol "canviar com és Piqué fora del camp" perquè el vol així i elogia el paper de Tello i Thiago contra el Madrid

N.a.
1 min
Pep Guardiola

BarcelonaL'entrenador del Barça ha volgut deixar clar que no té "cap problema amb Piqué" i que descartar-lo en els últims partits són, senzillament, decisions "purament esportives" que pren pensant en el bé de l'equip.

"El Gerard té una vida molt plena, viu intensament el futbol però té moltes coses més enllà del futbol perquè ho necessita –ha afegit–. Jo no sóc aquí per canviar-lo fora del camp, per prendre-li aquest ritme de vida. Ell és el mateix noi que quan era cadet, m'ho diu el Tito. Jo vull que ell segueixi sent com era, com és, perquè m'agrada que sigui així", ha dit.

I, contundent, ha retret a la premsa que critiqués el partit de Tello o Thiago contra el Madrid. "No heu estat bé criticant-los a ells. Clar, són els nens. Critiqueu-me a mi per haver-los posat", ha dit, per afegir com els va veure dissabte. "El Cristian va fer un partit collonut. Va desbordar, va ser l'únic que va anar a atacar Arbeloa. Totes les ocasions van venir d'ell. I el Thiago ens va donar desequilibri a la segona part".

Per acabar, ha afirmat: "L'única llibertat que tinc com a entrenador és prendre aquestes decisions. No me la prengueu".

stats