Barça
Esports Barça 04/02/2011

Guardiola: "Prefereixo no jugar la final de Copa al Bernabéu, ells serien una mica més favorits"

Pel partit de demà contra l'Atlètic de Madrid el tècnic considera que serà un partit igual que un derbi o una final en la qual no hi ha favorits

Albert Solé
2 min
Pep Guardiola, a la banqueta, abans del partit contra l'Almeria

BarcelonaPep Guardiola ha sigut molt contundent avui quan ha dit que no li agradaria jugar la final de Copa de Rei al Santiago Bernabéu com s'està especulant. "Prefereixo no jugar la final al Bernabéu, ells serien una mica més favorits, igual que passaria al revés jugant al Camp Nou. Jo sempre prefereixo jugar més al meu camp que a fora, i el Madrid també, i ells allà són molt forts", ha comentat. Per al tècnic, la lògica diu que les finals s'han de jugar en un camp neutral, "però si la Federació diu que juguem allà hi jugarem, ells manen". I pel que fa a la final en sí, per al tècnic català sap que l'eufòria actual és passatgera: "A mesura que s'apropi la final ja ens baixarà l'optimisme, als culers. El Madrid ens mereix sempre el màxim respecte, és el rival més dur que ens podem trobar en un terreny de joc. Quan s'apropi la final tothom ens posarem al nostre lloc".

Pel que fa al partit de demà al Camp Nou contra l'Atlètic de Madrid, Guardiola no es refia gens del seu aparentment mal moment. "En els partits contra l'Atlètic es pot aplicar el mateix que diem abans d'un derbi o d'una final, que no hi ha favorits", i ha afegit: "Vingui com vingui l'Atlètic és perillós, és un equip diferent, capaç de perdre 0-3 i guanyar 4-3, i això no ha passat un cop, ha passat molts cops. És un gran de la lliga espanyola i vindran a fer el seu gran partit i ens trobarem la millor versió de l'Atlètic de Madrid". I quant a la possibilitat que el Barça superi el rècord del Madrid de Di Stefano amb 16 victòries consecutives, el tècnic no va sortir del guió habitual: "Demà no juguem per aconseguir el rècord, demà volem jugar bé i guanyarà en serà la conseqüència".

stats