Barça
Esports Barça 10/03/2012

Guardiola: "Que ho sàpiga tot el món, que hem guanyat perquè hem estat millors que els altres"

Tip d'haver de respondre sobre els àrbitres, l'entrenador del Barça ha volgut deixar clar que el mèrit de les victòries és dels jugadors

Ara
1 min
Pep Guardiola i Carlos Velasco Carballo

BarcelonaUn dels punts calents de la roda de premsa de Pep Guardiola d'aquest dissabte, prèvia al partit de Lliga contra el Racing a Santander, ha estat la polèmica arbitral. Novament, el tècnic del Barça ha volgut defugir del tema, i ha instat el president de la RFEF a fer un pas endavant i pronunciar-se sobre el tema. I, una vegada més, ha assegurat que els resultats no s'aconsegueixen en funció de qui xiula, sinó de quins futbolistes hi ha sobre el terreny de joc. Un aspecte on "durant quatre anys" els blaugranes "han estat els millors".

"Que ho sàpiga tot el món, que hem guanyat perquè hem estat millors que els altres", ha dit Guardiola. De la mateixa manera que l'entrenador blaugrana ha dit que el Madrid ha fet mèrits per encapçalar la Lliga aquesta temporada: "Que quedi ben clar. Estem darrera el Reial Madrid perquè ho han fet millor".

Davant la insistència dels mitjans sobre la incidència de l'estament arbitral, ha afegit: ""És molt dolent pel futbol, no saben el mal que fan. Que creguin que no és mèrit de Messi o Cristiano Ronaldo. La gent paga per veure els jugadors. Només faltaria. Que ho sàpiga tot el món, que hem guanyat perquè hem estat millor que els altres. Portem quatre anys així. Igual que si aquest any estem darrera és culpa del Madrid. Hem tingut ajudes? Sí, com els altres. I perquè estiguin contents, ho torno a repetir, que el Madrid va primer perquè ha estat millor. I si dic que no guanyarem la Lliga és perquè remuntar-li 10 punts al Madrid és molt i molt difícil".

stats